با خواندن کتاب، زندگی خود را تغییر دهیم (۱)
معرفی چند کتابی که میتونه زندگی شما رو تغییر بده!
دوستان عزیزم
حتما میدونید که خواندن کتاب چه تاثیرات فوق العاده ای رو میتونه توی زندگی ما داشته باشه.
تحقیقات نشون داده که خواندن کتاب، علاوه بر اینکه میتونه ما رو باهوش تر و هوشیار بکنه… به بهبود حافظه ما نیز کمک بسیاری میکنه. سرعت پیشرفت آلزایمر و زوال عقل رو کاهش میده. استرس رو در ما پایین میاره. کیفیت خواب ما رو بهبود میبخشه. مهارتهای تفکر تحلیلی رو در ما تقویت میکنه و تمرکز و دقت نظر بیشتری رو برامون به ارمغان میاره. ضمن اینکه باعث افزایش همدلی میشه و افسردگی رو هم در ما کاهش میده.
پس اگه تا حالا به طور منظم کتاب نمیخوندید، به نظرم الان دیگه وقتشه که با دونستن این همه فایده ای هم که دیگه در موردش میدونین، شروع به خوندن کتاب کنید!
اما چطور میتونیم بفهمیم که چه کتابهایی برامون سودمند هستند؟
به نظرم ما میتونیم از آدمهای موفق و تاثیرگذار، سرمشق بگیریم. ببینیم آدمهایی که در حال تلاش هستند تا مهارتهای فردی شون رو توسعه ببخشن، و در این کار هم موفق بوده اند، چه کتابهایی رو میخونن و چه کتابهایی رو به دیگران توصیه میکنند.
یا اینکه توی اینترنت جستجو کنیم و کتابهای مفید و خوبی رو شناسایی کنیم و شروع به خوندن آنها کنیم.
من تحقیقی در کتابهایی که متخصصان توسعه مهارتهای فردی در دنیا توصیه کرده اند انجام دادم و سعی میکنم اونها رو به ترتیب برای شما معرفی کنم…
اما در نهایت، انتخاب با شماست…
- با خواندن کتاب، زندگی خود را تغییر دهیم (۳)
- با خواندن کتاب، زندگی خود را تغییر دهیم (۲)
- با خواندن کتاب، زندگی خود را تغییر دهیم(انسان در جستجوی معنا)
- با خواندن کتاب، زندگی خود را تغییر دهیم (هنر جنگ)
- با خواندن کتاب، زندگی خود را تغییر دهیم (۷ عادت مردمان موثر)
سلام
میشه یه خرده اطلاعات مربوط به این پست رو علمیتر بگید یا اگه منبع تخصصی داره اونو اضافه کنید. من نمیتونم به مباحث فیزیولوژیک فکر نکنم.(بیشتر منظورم پاراگراف اول زیر عکس بود)
سلام دوست عزیز.
ممنون بخاطر توجهی که به این پست داشتید.
کاملاً درست میگید.
الان که به واسطه ی کامنت شما، خودم به این پست برگشتم، متوجه شدم که ناقص و بدون منبع در همون پاراگرافی که اشاره کردید از فواید کتاب خوندن حرف زده بودم.
اما از اونجایی که این پست، مربوط میشه به بیش از دو سالِ پیش، واقعاً الان حضور ذهن ندارم و به خاطر نمیارم که چی شد که این مطلب رو نوشتم و کجا خونده بودم یا کجا دیده بودم یا منبعش دقیقاً کجا بود. – اون روزها، مثل این روزها، حساسیت و وسواس امروزم رو در اشاره به منبع، نداشتم. 🙂
برای همین، با توجه به اینکه این موضوع در مورد کتاب خوندن و مطالعه هست و موضوعی هست که بسیار هم مورد علاقمه، از این فرصت استفاده میکنم و در موردش بیشتر تحقیق میکنم و در پست جداگانه ای برای شما دوست عزیز و بقیه ی دوستانم در یک روز جدید، منتشر میکنم.
خیلی ممنون بابت این کنجکاویِ خوب و سازنده، و برای کامنتی که برام گذاشتید.