بهانه‌ای برای نوشتن, توسعه مهارتهای فردی

Timecamp و مدیریت زمان

اگر مدیریت زمان، به یکی از دغدغه‌های مهم زندگی شما تبدیل شده است،

پس علاوه بر راهکارهای مختلفی که از گوشه و کنار شنیده اید یا آموخته اید،

یا از خلاقیت‌های شخصی خودتان کمک گرفته اید،

یا در درسهای آموزنده ی متمم در این زمینه، مطالعه کرده اید. (از جمله سری درسهای مدیریت زمان چیست و تکنیکهای آن کدام است؟)

و همچنین اگر احیاناً با اشتباهات رایج در مدیریت زمان نیز آشنا هستید؛

پس حتماً تاکنون با نرم افزارها، برنامه‌ها، سایت‌ها یا اپلیکیشن‌های زیادی برای این منظور در دنیای دیجیتال و دنیای وب آشنا شده اید،

و به احتمال زیاد از برخی از آنها، یا حداقل از یکی از آنها تا به حال استفاده کرده اید یا در حال حاضر استفاده میکنید.

من هم از این قاعده مستثنا نیستم و در هر زمانی، از شیوه ای یا از برنامه ای یا از نرم افزاری برای مدیریت بهتر زمانم استفاده کرده ام و می‌کنم و خواهم کرد.

اما یکی از نرم افزارهایی که اخیراً با آن آشنا شده ام، و در حال حاضر برای رصد کردن و مدیریت زمان و برنامه‌هایم، از آن استفاده میکنم، Timecamp است.

مدیریت زمان

Timecamp، هم برای کارها و فعالیت‌ها و پروژه‌های شخصی، و هم برای تیم‌ها و شرکت‌ها و کسب و کارها می‌تواند مفید باشد.

از جمله امکانات خوبی که این نرم افزار از آن برخوردار است، اینست که می‌تواند چه به صورت دستی (با پروژه‌ها و task‌هایی که خودتان تعریف می‌کنید) و چه به صورت اتوماتیک (وقتی که یکبار برای همیشه، کلمات کلیدی برنامه‌های فعال بر روی کامپیوترتان را برایش معرفی میکنید) شما را مونیتور، یا به عبارت دیگر، بر کار شما نظارت کند و سپس شما را با انواع مختلف گزارش گیری‌ها، در جریان نظارت خود قرار دهد.

همچنین به نظر میرسد در زمینه ی مدیریت بودجه و صورتحساب مشتریان و … از امکانات خوبی برای استفاده توسط کسب و کارها یا شرکت‌ها برخوردار باشد.

یکی از ویژگی‌های دوست داشتنی Timecamp هم این است که می‌تواند با امکان Add-ons خود (در Settings)، با بسیاری از ابزارهای دیگر از جمله اپلیکیشن‌های خود برای Android و iPhone و iPad ادغام شود.

البته تا جایی که من متوجه شدم  برای ادغام با بسیاری از ابزارهای دیگر مثل Evernote،  Wunderlist، Teamwork، Toggl و … باید پا را از نسخه ی Free فراتر گذاشت و نسخه‌های پیشرفته تر آن را خریداری کرد. (که البته فکر میکنم برای بسیاری از ما، ممکن است چندان آسان نباشد)

در کل، من در این مدت زمانی که با ابزار Timecamp کار میکنم ، احساس کردم در نظم بخشیدن به ساختار زمانی که در طول روز  در اختیار دارم – به خصوص زمانهایی که برای انجام کارهایم پشت کامپیوتر می‌نشینم – توانسته ام موفق تر عمل کنم،

توانسته ام برای هر دسته از فعالیت‌هایم یک پروژه تعریف کنم،

کارها و فعالیت‌هایم را ثبت کنم،

زمان مورد نیاز برای انجام هر یک را تعیین کنم،

زمانی را که صرف هر کار می‌شود رصد کنم،

نسبت به زمان‌هایی که صرف کارهای بیهوده یا غیرضروری می‌شود حساسیت بیشتری پیدا کنم و از اتلاف آنها، تا حد امکان جلوگیری کنم،

بر برخی اهمال کاری‌هایم تا حد خوبی غلبه کنم،

میزان اثربخشی بیشتری را در فعالیتهایم تجربه کنم،

و در نهایت، خودم را با گزارش‌های مختلفی که  این ابزار، در دسترسم قرار می‌دهد؛ بهتر ارزیابی کنم و مورد سنجش قرار بدهم.

خودِ Timecamp نیز، هر روز برایم ایمیلی ارسال می‌کند و مرا در جریان زمانهایی که در روز پیش، صرف هر پروژه و فعالیت کرده ام قرار می‌دهد.

 

به هر حال، اکنون تصمیم گرفتم آن را به شما معرفی کنم تا اگر شما هم علاقمند به استفاده از آن بودید، بسته به علاقه یا نیاز یا نوع فعالیت‌های خود از آن استفاده کنید.

فقط کافی است زمان ای را برای بررسی آن کنار بگذارید، گشتی در آن بزنید و با امکانات آن، بیشتر آشنا شوید.

و سپس اگر احساس کردید می‌تواند برای شخص شما (یا تیم شما، یا شرکت یا کسب و کار شما) نیز مفید باشد؛  آن را در آغازِ هر روز، کنارِ دست خود فرا بخوانید و بگذارید در مدیریت زمان و مدیریت بهتر فعالیتها و برنامه‌های روزانه تان، یاریگرِ شما باشد.

سایت timecamp

 

6 دیدگاه در “Timecamp و مدیریت زمان

  1. حدود دو سال قبل یک کتاب دانلود کرده بودم برای مدیریت زمان. اولین فصل و مهمترین تمرین اون این بود که شروع کنید به track کردن زمانتون و اینکه چقدر وقت صرف چه چیزی می‌کنید تا بعدا برای اصلاح اونها تصمیم بگیرید. شاید اون موقع چنین نرم افزارهایی نبودند. شاید هم من همت نکردم این کار رو انجام بدم. ولی به قولی ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه هست. الان نرم افزاری که معرفی کردی رو نصب کردم و شروع کردم به تست کردن. امیدوارم همانطور که برای تو مفید بوده، برای من هم مفید واقع بشه. ممنونم بابت معرفی اون

    1. خواهش می‌کنم.
      خوشحالم که تصمیم گرفتین ازش استفاده کنین و امیدوارم مفید باشه. (حتماً مفید هست)
      میدونین. به نظرم کمترین اتفاقی که ممکنه بیفته، اینه که به صرف کردن زمانمون حساس تر میشیم، و به کمک این ابزار دوست داشتنی، قادر خواهیم بود نظم شخصی بیشتری رو برای انجام فعالیتهای مختلف مون،تجربه کنیم.

  2. سلام شهرزاد عزیز
    چقدر کار خوبی کردی که نرم افزار رو معرفی کردی راستش من از یاداشت کاغذی استفاده می‌کنم هم از نرم افزار ، راستش وقتی نصبش کردم دیدم که چقدر راحت ام با این نرم افزار و حس خوبی به من داد .

    1. خداروشکر 🙂
      خیلی خوشحال شدم حسن عزیز که شما هم ازش خوشت اومده و از کار کردن باهاش حس خوبی گرفتی.
      اتفاقا مثل اینکه همونطور که توی پست هم اشاره کردم امکانات دیگری هم داره که برای شما که مخصوصا توی حوزه ی فروش کار میکنین خیلی جالب و مناسب و مفید باشه. اما من خودم هنوز تست شون نکردم.
      امیدوارم بتونی به مرور، اون امکاناتش رو هم کشف کنی و باز هم بیشتر به دردت بخوره.
      روی گوشیت هم میتونی اپش رو از گوگل پلی، دانلود کنی که همیشه همراهت باشه و زمانت رو به کمک خودت البته، برات مدیریت کنه.:)

  3. سلام

    من هیچ وقت نتونستم با نرم افزارها برای مدیریت زمان و حتی یادداشت برداری استفاده کنم .نرم افزارهایی که دیدم در بحث مدیریت زمان پیچیده بودند و وقت گیر و مدام استرس زا.
    و نرم افزارهای یادداشت برداری هم وقت گیر بودند ،که می‌دیدم اگر در یک تکه کاغذ بنویسم خیلی سریع تر هست.
    نمیدونم مشکل از من هست و راحت نبودنم ویا این نرم افزارها.

    تنها نرم افزار مدیریت زمان در گوشی ام پومودور ساده ای هست که متمم معرفی کرد که با یکی دو تا لمس ساده کار میکند و یا از کار می‌ایستد.

    ضمنا ممنون .این نرم افزار رو امتحان میکنم .شاید این یکی با من بسازه یا من با اون سازش کنم.:)

    1. سلام. امیدوارم از timecamp خوشت بیاد و باهاش راحت باشی.
      اما اگه با این یکی هم راحت نبودی و نتونست انتظاراتت رو برآورده کنه، اصلاً نگران نباش. 🙂
      بالاخره جوینده یابنده است و ممکنه جای دیگری، با برنامه یا نرم افزار یا اپ دیگری آشنا بشی که بتونی بیشتر دوستش داشته باشی.
      من خودم فعلاً از timecamp راضیم و انتظاراتی که رو که برای مدیریت کارهام از یه نرم افزار مدیریت زمان داشتم تا حدود زیادی برآورده کرده.
      اما شاید خودِ من هم اگه باز در آینده نزدیک با ابزار دیگری آشنا بشم که حس کنم باهاش راحت ترم و برام دوست داشتنی تره و به کمکش میتونم کارایی و اثربخشی خودم رو بالاتر ببرم، حتماً به اون ابزار جدید مهاجرت می‌کنم.:)
      پی نوشت:
      البته من در کنار timecamp، یا هر برنامه ی دیگری که برای رصد کردن زمان ام ازش استفاده کنم، حتماً و همیشه از Wunderlist هم استفاده می‌کنم. فکر نکنم اون رو هیچوقت از زندگیم حذف کنم.:)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *